Ajas Kirjanpito

Ajas Kirjanpito-osion avulla pienyritys hoitaa helposti kirjanpidon itse. Sinun ei tarvitse muuta kuin syöttää kirjanpitotapahtumat oikeiden nimikkeiden alle, jonka jälkeen järjestelmä laskee automaattisesti tuloslaskelman, taseen ja ALV-laskelmat.

Järjestelmässä on myös toiminto tilinpäätössiirroille, jonka ansiosta yrityksen varat ja velat saadaan siirrettyä automaattisesti seuraavan tilikauden alkusaldoihin.

Itsepalveluna hoidettavan kirjanpidon hinta on vain 10 € / kk + alv.

Kirjanpito-ohjelma

Ohjelman käyttöönotto hetkessä

Aloita Kirjanpito-ohjelman käyttö lisäämällä tilikausi oletuspohjan mukaisesti. Aloita sen jälkeen syöttämään tositteita.

Ohjelman tositelajit, kirjanpitotilit ja laskelmat perustuvat yleisesti käytössä olevaan Liikekirjuri-aineistoon, josta on valikoitu pienyritykselle tarpeellisia tilejä siten, että käyttö olisi mahdollisimman yksinkertaista. Ohjelmaan on tulossa pohjat myös suuremmille yrityksille.

Kirjanpito-ohjelma

Tapahtumien lisääminen

Kirjanpitotapahtumat lisätään yksinkertaisen selainkäyttöliittymän kautta. Tositteisiin on mahdollista myös lisätä liitetiedostoja, jotka tallentuvat kryptatussa muodossa Ajas-tiedostopalveluun ja pysyvät siellä tallessa.

Kirjanpito-ohjelmaan on kehitteillä ja testattavana runsaasti uusia ominaisuuksia, kuten:

  • Automaattinen kassatapahtumien ja laskujen siirtyminen kirjanpidon myyntitositteisiin
  • Ostolaskujen luku sähköpostista ja automaattinen siirto kirjanpitoon (OCR-luku)
  • Lisäpalvelu, jossa ammattikirjanpitäjä voi tarkastaa tositteet tai auttaa niiden tiliöinnissä kohtuullisella lisämaksulla.
  • Osa palveluista tulee sisältymään perushintaan ja osa edellyttää Premium-paketin hankkimista.